Chiro Marafiki
Een nieuwe jeugdbeweging in Etterbeek/Elsene!

Zomerkamp

Over de mogelijkheid om kampen te laten doorgaan deze zomer is nog geen beslissing genomen. Dit betekent dat wij zullen proberen zo veel mogelijk niet-bindende voorbereidingn te treffen. Aangezien onze examens tot 4 juli kunnen duren, gaan we eventueel voor een andere datum kijken. Hiervoor willen we ook graag van jullie een feedback: wat denken julie over een kamp, gezien de pandemie? Dit is een perfecte "bounding" gelegenheid, maar zien jullie het zitten om jullie kinderen nog op kamp te sturen? En zou het passen als de datum wat verplaatst wordt (naar iets later in juli)?

Weekend

Beste ouders,

GOED NIEUWS ! We hebben een locatie gevonden voor weekend en kunnen dus vertrekken.
We spreken vrijdag om 18u af aan Etterbeek station. Van hieruit zal de leiding vertrekken met de leden tot de weekendlocatie; Steenweg op Vilvoorde 229, 1745 Opwijk.
Zondag om 12u moeten we daar weg zijn. Er is dan echter geen openbaar vervoer. We zullen met de auto terug moeten komen. Hiervoor zullen we een excel-bestand delen waarop jullie kunnen aanvullen wie een auto heeft en hoeveel mensen er bij kunnen.
Klik hier voor het Excel-bestand

Wat nemen we mee?
- Kleren voor twee dagen (WARM)
- Pyjama
- Tandenborstel -en tandpasta
- Slaapzak of dekentje
- Veldbedje of luchtmatras
- Eventueel een knuffel
- …

Hoeveel kost dit weekend? 25€. Dit kan je ter plekke (cash) geven of storten op de rekening van de chiro. Vergeet in het laatste geval geen mailtje met het betaalbewijs te sturen.

Vergeten jullie ons ook geen mailtje te sturen om jullie aanwezigheid te bevestigen?

Tot dan!
De leiding,
Inas, Jiji, Elodie, Laïa, Elias en Emma